keep calm and carry on

De populära affischerna med detta citat har fått ännu en avkomma. Denna gång i form av en matta. För ca 5000 kr så kan man torka fötterna på detta budskap.


Foto: Pedlars

inspiration | | En kommentar |

alien

Det står något nytt och stort i vårt vardagsrum. Är som ett barn på juldagsmorgon över dessa kollin. Ja, det är hela två stycken som står i rummet och väntar på att bli uppackade.


Foto: privat

hemma hos oss - då | | Kommentera |

london by baby

Att resa med bebis var faktiskt mycket enklare än vad jag hade trott. Att flyga var easy piecy då Oliver sov både dit och hem.

Vi fick hjälp av snälla människor så fort vi stötte på problem. Till exempel av en gullig tjej som jobbade för London Transport som stoppade(!) tunnelbanetåget från Heathrow för att vi skulle hinna med, och dessutom bar vagnen åt oss ner för trapporna.

På hotellet (The Strand) så hade de fixat en alldeles ny säng åt Oliver och värmde hans mat i restaurangen.

Annars var detta som vilken annan resa som helst till London. Vi strosade, shoppade och åt. Vi hade köpt en sk. paraplysulky inför denna resa då vi inte ville riskera att vår Teutonia skulle bli skadad på flyget. Sulkyn funkade perfekt!

Ett litet aber som är värt att tänka på då man reser med bebis till London är att de inte är lika generösa med skötrum på restauranger och kaféer, men det funkade ändå bra. Ett superställe för oss med knodd är Mamas & Papas på Regent Street. Där har de amningsrum, skötrum och ett barnanpassat kafé i vuxen stil. Sen säljer de väldigt fina babykläder och barnvagnar också. Och kläder för gravida.

En lite rolig grej var att Oliver blev behandlad som en kändis av folk runt hela London då alla blev helt hänförda över hans näpna uppenbarelse i mörka solbrillor. Folk till och med stannade och vände sig om efter honom. Kändes lite mysko till en början men sen så bara log vi och gillade läget. Det lär nog vara det närmaste kändisskap vi kommer :)

Bilder
Bild 1: Oliver sover i sin vagn med sin tigersnuttefilt från Teddykompaniet vid Piccadilly Circus.
Bild 2: Oliver testar sängen på hotellet.
Bild 3: Frukost på Starbucks. Jag försöker väga upp den onyttiga frappuccinon med en liten fruktsallad.
Bild 4: Söta men ack så onyttiga cupcakes.
Bild 5: Oliver i sin superstar outfit.


Foton: privat

resor | | Kommentera |
Upp