tubtrug

Nu har även Tubtrug fått en hyresgäst i form av ett olivträd. Tog mig en tur till vår lokala handelsträdgård i lördags, som alla andra i förorten. Efter en snabb funderare så slog jag till på olivträdet.
 
Drog på smilbanden åt att det var tre pensionärer som, oberoende av varandra, skällde på personalen för att det var slut på penséer. Do not mess with the old folks and their pansys! :)
 
Vi har nu planteringar i en rät linje vid hus1. Vi börjar med en buske som ser ut som cousin It (ej på bild) och övergår till olivträdet, Buxombusken och Stjärnöga.
Foto: privat / iPhone
hemma hos oss - hus1 | |
#1 - - Greta:

Snyggt! Blev inspirerad att kopiera detta! :D Gillar stenarna (?) i också, det förhöjde det hela. Borrade du hål i eller blev det lekakulor?

Svar: Toppen! Då har detta inlägg fått ett mening i form av inspiration :)Det är lekakulor i hela Tubtrug:en, inga hål. En nödlösning för att jag ska kunna ta in Olivträdet i vinter och placera det i en mindre kruka.
designnörd

#2 - - Greta:

Ok! Fiffigt att kunna ta in det och använda samma kärl. Ska genast inventera barnens tubtrugs och se om jag kan sno någon eller om det får bli en trip till das blomsterland :D Tack för inspon!

Upp