vilken helg!

Ja, vad ska jag säga? Helgen har INTE varit lugn. Oliven började lördagen med att dyka ner i asfalten och fick bäras hem av en av papporna på gatan med ett sår i pannan. Efter detta trauma dröjde det bara några timmar till nästa. Då lyckades han dyka ner i asfalten igen och blödde näsblod. Tänkte att nu är det väl lugnt. Moahahahaaaa!
 
Kvällens stora händelse var den årliga kräftskivan med alla grannar. Efter dagens trauman var vinglaset mycket efterlängtat! Det blev en sen kväll tillsammans med våra härliga grannar.
 
Efter några timmars sömn så vaknar jag till ett brak i vår trapp följt av skrik från Oliven. Störtar ner för trappen för att mötas av min älskade unge med en blålila bula modell 1 dm i diameter i pannan. Efter ett snabbt överläggande bestämmer vi oss för att åka till sjukhuset för att kolla upp honom.
 
Efter en väntan, som kändes mycket längre än vad den var, så konstaterades att han var ok och vi kunde åka hem. Jag sov resten av söndagen.
 
Några saker jag kommit på denna helg: baksmälla är anlednignen till att jag i princip inte dricker alkohol längre, att Oliven är mitt allt och att kräftor är j-ligt overpriced just nu!
En bild från ett tidigare tillfälle. Before the bump.
 
Foto: privat
oliven, personligt | |
Upp