lyxfrukost 2.0

Fortsätter på mattemat med ännu en bild på ännu en frukost. Kan inte låta bli då jag idag insåg att det var näst sista semesterdagen. Hilfe!
 
Denna frulle består av samma naturella yoghurt men denna gång med äppelmos. Den lilla söta burken med fransk äppelmos plockade jag med mig hem från hotellet i Paris. Perfekt size för att räcka till ett par portioner!
 
Nä nu ska jag fylla Kastehelmiskålen med lite torrostade jordnötter och kolla på Morden i Midsummer.
 
Bonsoir!
Foto: privat
ätbart | | Kommentera |

lyxfrukost

En annan av paradrätterna har varit yoghurt med egenodlade smultron till frukost. Tänk att något så simpelt kan vara så lyxigt!
Bli ännu lyxigare då man kan sitta ute (i skuggan) och lägga upp fötterna. Fötterna som dessutom matchar smultronen! Nu är även händernas naglar lackade i denna smultronröda kulör.
 
Foto: privat
ätbart | | Kommentera |

paradrätt

Dessa varma sommardagar har inte aptiten legat på topp. Vill helst gå under jorden och hitta svalka. De flesta dagar har min lunch bestått av min mozzarellasallad.
 
Den består av mozzarella, körsbärstomater, svarta kalamataoliver, färsk basilika, olivolja med smak av citron och krämig balsamvinäger. Toppar av det hela lite med flingsalt et voilà!
Till denna enkla lunch, som oftast intagits under markisen på altanen, så har det druckits vatten smaksatt med diverse citrusfrukter. Favoriten är apelsin som smaksättare.
Foto: privat
Upp